طرز تهیه کوفته برنج سنتی

دستور تهیه کوفته برنجی محلی

f:id:foodamoz:20201005164128j:plain

 

کوفته برنجی غذای محلی استان های شمالی کشور می باشد که در این شهر ها این غفذای خشومزه بسیار طرفدار دارد و اگر علاقه به تهیه انی غذای برنجی داردی با ما همراه باشید.

 

مواد لازم کوفته برنجی:

1کاسه برنج آبپز شده

 

1قاشق چایخوری فلفل سیاه

1قاشق چایخوری فلفل پرک ترکی

4عدد پیازچه ریز خرد شده

جعفری و نعنا ریز خرد شده

1عدد تخم مرغ

3قاشق غذاخوری آرد

نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

 

طرزتهیه کوفته برنج:

تمام مواد را در ظرفی بریزیدو باهم مخلوط کنید با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی سرخ شدن کنار بگذارید و با نان گرم نوش جان کنید.