طرز تهیه کوفته برنج سنتی
دستور تهیه کوفته برنجی محلی
کوفته برنجی غذای محلی استان های شمالی کشور می باشد که در این شهر ها این غفذای خشومزه بسیار طرفدار دارد و اگر علاقه به تهیه انی غذای برنجی داردی با ما همراه باشید.
مواد لازم کوفته برنجی:
1کاسه برنج آبپز شده
1قاشق چایخوری فلفل سیاه
1قاشق چایخوری فلفل پرک ترکی
4عدد پیازچه ریز خرد شده
جعفری و نعنا ریز خرد شده
1عدد تخم مرغ
3قاشق غذاخوری آرد
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
طرزتهیه کوفته برنج:
تمام مواد را در ظرفی بریزیدو باهم مخلوط کنید با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید.
وقتی سرخ شدن کنار بگذارید و با نان گرم نوش جان کنید.